Kreativni člani

MATIJA KRIVEC je eden izmed krivcev za interaktivno umetnost in izrabo njene moči za kreacijo skupne, pestre in ustvarjalne prihodnosti, Matija je basist in multi instrumentalist. V zavodu poleg vseh izkušenj in veščin, ki jih zaokrožuje v glasbeni cikel KRIVI SPOJI, nudi tudi vpogled v brezmejni svet kreacij, ki jih ustvarja narava in zvočnih vibracij.








NIKOLA MATOŠIČ je še en basist, ki ga premore naš kolektiv. Legendarni Nikola že vrsto na različnih lokacijah v Ljubljani organizira Jazz Sessione, sedaj pa svoj prispevek predanosti glasbenemu preboju izžareva skozi zavod Derridas.







MATIC PRAZNIK je ustvarjalna oseba, ki zavodu prispeva svojo unikatno znanje in kreiranje iz neoprijemljivega. Njegov moto je "Nič ni za stran! Vse si lahko narediš sam!'' Spodbujanje uporabne umetnosti, iznajdljivosti in estetike likovnih podob se pri njemu kažejo v neprestani aktivnosti in povezovanju z ostalimi nadebudneži. V podporo umetnikom, ki se šele prebijajo na likovno sceno organizira tudi likovne razstave.








LUCIJA SELJAK in PETRA FURLAN sta aktivni pobudnici ozaveščanja o pomembni vlogi uporabne umetnosti v standardih vsakdana. Organizirata cikel BUUM, v koncept katerega se umešča Bazar Uporabnih Umetnosti. Na BUUMu so vrata odprta vsem ustvarjalcem, rokodelcem, ki s svojimi rokami ustvarjajo uporabne izdelke, ki niso industrijskega, ampak čim bolj naravnega izvora. Petra in



Petra in Lucija sta tudi sami ustvarjalki in aktivni sodelavki pri raznih humanitarnih in kulturnih projektih znotraj zavoda, kjer s svojo organizacijo prispeva k preboju glasa kulture.



Tu pa je kot nepogresljivi clan ekipe, ki spaja vse v smiselno celoto in s svojim progresivnim razmisljanjem stvarja umetniske projekte in koordinira individualne interese in vescine do vzajemno uspesnega cilja. Eden in edini, Davorin Tucak.