Koncertni cikli v Prulčku

Večeri s pestro paleto različnih žanrov žive glasbe so koncertni cikli, ki se izvajajo vsak teden in čez celo leto v Prulček baru.

Ponedeljek: Akustika 
Akustične večere ustvarjajo glasbeniki, ki so tako stezosledci klasike kot zborni pevci ali eksperimentalni svobodnjaki.

Cikel se od aprila 2015 ne izvaja pod organizacijo zavoda Derridas

Sreda: Jazz jam
Sredin študentski Jazz Jam večer odpre koncert izbrane jazz skupine, nato pa ga nadaljuje spontana improvizacija prisotnih glasbenikov. Nekateri med njimi so že stalni mimoidoči in vsak teden srečamo nove. Tudi mlajšim pevcem/kam in še nepoznanim muzičarjem dajemo z odprtim odrom priložnost nastopanja v živo pred občinstvom. Organizator sredinih večerov je kontrabasist Nikola Matošič. Naj se kali!

Četrtek: Krivi spoji
Četrtkovi večeri se odvijajo v znamenju raznolikih in nevsakdanjih inštrumentov v rokah žanrsko neopredeljenih skupin, ki jih organizira in vodi vsestranski glasbenik Matija Krivec. Po koncertu sledi jam, medsebojno oplajanje vseh teh umetniških prvakov in iskre neponovljivih trenutkov.

Cikel se od aprila 2015 ne izvaja pod organizacijo zavoda Derridas

Petek: Prulčkov odpeti petek
Petkovi večeri so namenjeni razcvetu mladostniške razpuščenosti in plesnemu izražanju. Meni preseneti od etno plošč s koncertom v živo do klubskih večerov z nastopi Dj-jev.

Cikel se od aprila 2015 ne izvaja pod organizacijo zavoda Derridas

Nedelja: BUUM 
Koncertni večer po celodnevnem programu z nazivom BUUM (ustvarjalne delavnice in Bazar Uporabnih UMetnosti). Nedeljski oder zasedajo pronicljivi in neustrašni glasbeniki z lastno avtorsko glasbo.

Cikel se od aprila 2015 ne izvaja 

Vsaka druga nedelja: Otvoritev razstave
Raznoliko aktualno slikovno sceno predstavlja Anamarija Stibilj Šajn, umetnostna zgodovinarka in likovna kritičarka. Pripravlja interaktivne predstavitve sodobnih domačih in tujih likovnih ustvarjalcev.

Cikel razstav se od aprila 2015 ne izvaja pod organizacijo zavoda Derridas